Вибачте, але я мушу розповісти смішною ситуацією, що виникла у мене минулого робочого тижня, і це було.... Моя крихітка захотіла, щоб ваша покірна слуга спекла дещо унікальне на її свята. Я, як завжди, звичайно, розпочала шукати рецепт в інтернеті і отримала несподіванку. Витратила цілих нервущих півтора години марних пошуків, мов зомбі з ресурсу у бік ще однієї сторінки з рекламою! Перші варіанти виявилися надто для професіоналів, декілька - із дорогими компонентами, решта - з купою спонсорських посилань. Але потім я пригадала про існування цей сайт і всього лише за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - ідеальний вибір! Інструкція виявився до безтями детальним, що навіть навіть дванадцятирічна юна кулінарка несподівано змогла мені стати справжнім підручним. Наприкінці наша команда створили неймовірний торт, і він був визнаний головним хітом дня народження. І ось вам результат всі мої найкращі сусідки не дають мені проходу з питаннями: "В якому місці ти вишукала такий собі неймовірно класний рішення?"
Сайт